• Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
  • Laagste prijs garantie
  • Gratis binnen 30 dagen retourneren
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Vacuümblender kopen. Waar moet u op letten?

Waar dient u op te letten bij de aanschaf van een vacuümblender?
Als u een vacuümblender aanschaft, is het verstandig van tevoren te bedenken waar u de vacuümblender voor wilt gebruiken. Zo kan bijvoorbeeld niet elke blender ijsklontjes crushen. Sommige vacuümblenders hebben een pulseerknop, een schoonmaakfunctie en kunt u de snelheid instellen.

Vacuümblenders onderscheiden zich op het gebied van vermogen, functies/mogelijkheden, kwaliteit, garantie, veiligheid en prijs. Een vacuümblender waarmee u na het blenden een bijgeleverde blendbeker opnieuw kunt vacumeren is erg handig. Zo kunt u namelijk een deel van de inhoud gebruiken en de rest gevacumeerd in de koelkast bewaren. Hierdoor blijft het nog langer goed. U kunt de vacuümblender kiezen die het beste past bij uw wensen.

Vacuümblender kopen
Vermogen
Omdat bij het blenden vaak harde ingrediënten gebruikt worden, is het belangrijk om een blender met goed vermogen te kiezen. Een vacuümblender heeft minder vermogen dan een gewone blender. Door het blenden in vacuüm heeft u minder vermogen nodig voor een beter resultaat. Wij adviseren een vacuümblender van meer dan 550 Watt.

Functies
Sommige vacuümblenders kunnen meer dan andere. Zorg dat u een blender aanschaft, waarmee u  alles kunt blenden, pureren en fijnhakken. Ook kunt u bij sommige apparaten een deel van het geblende resultaat opnieuw vacumeren om op te bergen.

Kwaliteit
Een vacuümblender die niet voldoende vacuüm kan creëren, kunt u uiteraard beter niet kiezen. U kunt het beste voor een degelijke blender gaan, die stabiel op het aanrecht staat en weinig kleine losse onderdelen bevat. Deze kunnen namelijk sneller slijten of kapot gaan.

Garantie
Het is bij de garantie belangrijk of de fabrikant garantie geeft over het gehele apparaat of ook op de onderdelen. Verder adviseren wij u niet alleen te kijken naar de lengte van de garantie maar ook naar hoe de garantie afgehandeld wordt.

Veiligheid
Let erop dat u een vacuümblender kiest met een snoer dat lang genoeg is en met een basis voorzien van antislipvoetjes. De vacuümblenders hebben allemaal een deksel, dat maakt deze blenders al veiliger dan gewone blenders.

Prijs
Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar van de vacuümblender. Let bij uw keuze goed op de prijs/kwaliteitsverhouding. Wat krijgt u voor het bedrag en worden er bijvoorbeeld extra accessoires meegeleverd, zoals een extra kan/beker om het gemaakte ingrediënt op te bergen.

Byzoo vacuümblender   Vacuümblender Ozen
 

Meer weten?

Wat is vacuümblenden?

Recepten Vacuümblenders

Beste Vacuümblenders

U zult ervaren dat u meer energie heeft, uw afweersysteem beter gaat functioneren en daardoor uw lichaam beter en optimaler gaat functioneren.

 

 

Vragen?
+31 (0)35-6910254